Fusieplannen

Beste leden, ouder(s) of verzorger(s),

Tijdens informatieavonden voor leiding en leden van de beide verenigingen, G.V. Coriovallum Heerlen en R.K.S.V. Furenthela Voerendaal, is aan eenieder het plan voor een fusie voorgelegd. Een fusie waarvoor beide besturen in een overleg op 6 november jl. unaniem gekozen hebben. De reacties van de aanwezigen tijdens de infoavonden waren positief en een projectgroep zal de besturen begeleiden in dit fusietraject.

Bent u geïnteresseerd in de op deze avonden getoonde presentatie, dan kunt u deze opvragen op het mailadres van de projectgroep, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beoogde fusiedatum is 1 juli 2019

Vragen, opmerkingen of tips ten behoeve van deze fusie zijn te stellen op het, speciaal daarvoor gecreëerde, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De projectgroep zal uw mail dan beantwoorden. Op deze wijze belasten we de huidige bestuursleden en de leiding niet extra.

Voor deze nieuwe fusievereniging zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ook hiervoor kunt u mailen naar bovenstaand mailadres.

Tijdens de jaarvergaderingen in het komende jaar zal u verder geïnformeerd worden over het traject

De projectgroep,

Namens de beide besturen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Selectie 2018-2019

De selectie voor het seizoen 2018-2019 is er klaar voor.

Ze hebben er hard voor getraind en de komende weken gaan we verder met de laatste puntjes op de I zetten en om nog moeilijkere onderdelen te oefenen zodat ze meer punten verdienen op de wedstrijden.

Zondag 16 december gaan als eerste de 3 dames van de Junioren aan de slag in hun plaatsingswedstrijd.
De overige turnsters zijn verdeeld over de plaatsingswedstrijden en Januari en Februari 2019.

Aan de hand van de scores op deze plaatsingswedstrijd kunnen turnsters een plekje vergaren in de halve final en/of individuele toestelfinales.

We wensen de dames heel veel succes!!!