Beste leden, ouder(s) of verzorger(s),

Tijdens informatieavonden voor leiding en leden van de beide verenigingen, G.V. Coriovallum Heerlen en R.K.S.V. Furenthela Voerendaal, is aan eenieder het plan voor een fusie voorgelegd. Een fusie waarvoor beide besturen in een overleg op 6 november jl. unaniem gekozen hebben. De reacties van de aanwezigen tijdens de infoavonden waren positief en een projectgroep zal de besturen begeleiden in dit fusietraject.

Bent u geïnteresseerd in de op deze avonden getoonde presentatie, dan kunt u deze opvragen op het mailadres van de projectgroep, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De beoogde fusiedatum is 1 juli 2019

Vragen, opmerkingen of tips ten behoeve van deze fusie zijn te stellen op het, speciaal daarvoor gecreëerde, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De projectgroep zal uw mail dan beantwoorden. Op deze wijze belasten we de huidige bestuursleden en de leiding niet extra.

Voor deze nieuwe fusievereniging zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ook hiervoor kunt u mailen naar bovenstaand mailadres.

Tijdens de jaarvergaderingen in het komende jaar zal u verder geïnformeerd worden over het traject

De projectgroep,

Namens de beide besturen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.